Informació pràctica

Com arribar-hi

Per volar a Brno el més fàcil és arribar a l’aeroport de Praga (Rep. Txeca), de Viena (Àustria), o de Bratislava (Eslovàquia). Tots aquests aeroports són a més o menys 2 hores de Brno i hi ha bones connexions de trens i autobusos. A més, Brno també compta amb un petit aeroport, però amb poques connexions.

Per buscar connexions de trens i autobusos entre Brno i altres llocs de la Rep. Txeca o altres ciutats europees, és útil aquesta pàgina (també serveix per a buscar connexions dins de la mateixa ciutat):  https://idos.idnes.cz/en/vlakyautobusy/spojeni/vysledky/

Per buscar connexions de transport públic de Brno o consultar les tarifes https://www.dpmb.cz/en. (La residència en la qual oferim l’allotjament és troba a prop de la parada “Vinařská”, la facultat de lletres on tindran lloc els cursos es troba a prop de la parada de tramvia “Grohova”.)

L’EDELC tindrà lloc a la Facultat de Lletres de la Universitat Masaryk i, concretament, al Departament de Llengües i Literatures Romàniques (Gorkého, 7). Vegeu el mapa de la ubicació de la Facultat https://www.phil.muni.cz/en/about-us/where-to-find-us.

Des de l’estació de tren o d’autobús: Podeu agafar el tramvia 12 (a Hlavní nádraží) en direcció a Technologický Park i baixar a la parada Grohova (la quarta parada de Hlavní nádraží). Des d’allí, només cal recular una mica pel carrer Veveří fins a Gorkého.

Restaurants a prop de la facultat:

Per anar a dinar es pot aprofitar, per exemple:

Restaurace Stavba, Grohova 2 http://www.restauracestavba.cz/tydenni-menu/

Bistro Franz, Veveří 14, https://www.bistrofranz.cz/cs/

U Čápa, Obilí trh 10, https://www.pivnice-ucapa.cz/

Naše Vaše bistro, Jaselská 8, http://nasevasebistro.cz/

U Lucerny, Veveří 20, http://www.u-lucerny.cz/

U Bosé nohy, Jiráskova 11, http://www.ubosenohy.cz/restaurace-brno.html

SuChi, Gorkého 15, https://suchibrno.cz/

Opcions veganes: Vegalité, https://vegalite.cz/

Informació turística:

TIC Brno https://www.gotobrno.cz/poznejte-brno/poznejte-brnenske-top-cile/

WIFI

Recomanem que els alumnes tinguin Eduroam de la seva pròpia universitat per poder-se connectar a la wifi de la facultat.