Programa

S’ofereixen 60 places a estudiants de grau, màster o doctorat que tinguin interès a ampliar el seu coneixement en qualsevol àmbit de la lingüística catalana.

El format de l’EDELC 2023 és presencial i tendrà una durada de 20 hores, distribuïdes al llarg de quatre dies i dividides entre classes teòriques, classes pràctiques, una ponència inaugural i tutories grupals amb els professors. Es preveuen sessions en català i anglès, tot i que la llengua de cada curs s’especificarà al llarg del mes de juliol. El programa de l’EDELC també inclou activitats de caràcter social. Tot i que aquestes activitats no són obligatòries, encoratgem els estudiants a participar-hi, ja que aquestes ocasions ofereixen l’oportunitat de teixir una xarxa entre estudiants de lingüística de diversos territoris, tant nacionals com internacionals.

El preu de la matrícula és el següent (noteu que l’aplicatiu ens fa especificar si sou estudiants de la UB o no, però això no afecta el preu):

  • Estudiants UB amb allotjament gratuït: 30 €
  • Estudiants UB sense allotjament gratuït: 20 €
  • Estudiants No UB amb allotjament gratuït: 30 €
  • Estudiants No UB sense allotjament gratuït: 20 €

Les instruccions i els terminis per a fer efectiu el pagament de la matrícula es publicaran en aquesta pàgina (apartat “Preinscripció i matrícula“) i es comunicaran mitjançant el correu electrònic a totes les persones preinscrites.

Dates de l’allotjament a Santa Eularieta:

  • Entrada: 27 d’agost
  • Sortida: 31 d’agost

Podeu consultar el programa de l’EDELC 2023 aquí:

A continuació trobareu el programa de les dues sessions de presentacions de pòsters: