Convocatòria de pòsters per a la IV Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (EDELC 2024)

L’objectiu de l’EDELC és oferir formació en lingüística catalana a aquells estudiants de grau i de postgrau que vulgueu aprofundir en aquest camp, i s’adreça especialment als estudiants que ara mateix sou en universitats de fora del domini lingüístic català i que teniu interès en la llengua catalana o que ja hàgiu començat a investigar-ne algun aspecte. L’EDELC vol afavorir les col·laboracions, les cotuteles i la creació d’una xarxa de suport en els estudis lingüístics sobre la llengua catalana.

A banda dels cursos d’introducció a diferents disciplines de la lingüística catalana, l’EDELC inclou un espai destinat a tutories per poder aprofundir, si cal, en els continguts dels cursos, i un espai per a la presentació de treballs. Tots dos espais pretenen afavorir la interacció directa amb especialistes de l’àrea i entre estudiants.

Com en les darreres edicions, els estudiants podreu presentar-hi la vostra recerca en curs o ja acabada, de nou en forma de pòster.

Enviament de propostes de pòster

Per favor, envieu el títol i el resum de la proposta acompanyats d’una nota biogràfica breu (un paràgraf) abans del 7de juliol de 2024 a edelc2024@gmail.com. La decisió sobre l’acceptació del pòster serà comunicada abans del 20 de juliol de 2024. Els pòsters acceptats es presentaran a l’EDELC 2024.

Com en les dues darreres edicions, el millor treball, seleccionat per un jurat nomenat pel comitè organitzador local, rebrà el Premi Aina Moll, dotat amb 3.000 € i finançat per l’Institut d’Estudis Baleàrics del Govern de les Illes Balears. Per a la selecció del millor treball, es tindran en compte tant la qualitat de la proposta enviada com la presentació que en feu en el marc de l’escola.

En cas que vulgueu optar al Premi Aina Moll, la proposta ha de ser d’una sola persona. Si el treball s’emmarca en un projecte o grup de recerca i, per tant, se n’ha beneficiat d’alguna manera, ho haureu d’especificar en un full a banda i adjuntar el consentiment de l’IP del projecte o grup a la proposta de pòster.

***********************************************************

INDICACIONS ORIENTATIVES SOBRE ELS PÒSTERS

Els pòsters han de tenir una mida A1 (594 × 841 mm) en orientació vertical. Els organitzadors proporcionaran el material per penjar-lo. Recomanam que pengeu els pòsters a primera hora del dia i que prepareu una explicació de 3-5 minuts sobre el treball. També sol ser una bona idea dur-ne algunes còpies en format A4 per a les persones que puguin estar interessades en la vostra recerca (en aquest cas, mirau d’incloure-hi la vostra adreça de correu electrònic). En cas que vulgueu compartir enregistraments en àudio o vídeo amb els assistents, convé que dugueu el vostre ordinador portàtil amb uns auriculars.

Per a qualsevol aclariment, dirigiu-vos al correu electrònic edelc2024@gmail.com.